Jan Tratnik razkriva: Testi, sestanki, zdravniški pregledi in zabava

Jan Tratnik razkriva: Testi, sestanki, zdravniški pregledi in zabava
09.12.2016 AVTOR: D. Z.
"Ekipa je vrhunska. Tudi z sotekmovalci smo se hitro ujeli in smo že dobri prijatelji," se je z prvih priprav zadovoljen vrnil Jan Tratnik.

CCC Sprandi Polkowice 2017: Alan Banaszek (Pol), Marcin Białobłocki (Pol), Piotr Brożyna (Pol), Felix Grossschartner (Avt), Jan Hirt (Češ), Jakub Kaczmarek (Pol), Adrian Kurek (Pol), Kamil Małecki (Pol), Nikolay Mihaylov (Bol), Marcin Mrożek (Pol), Łukasz Owsian (Pol), Michał Paluta (Pol), Maciej Paterski (Pol), Leszek Pluciński (Pol), Simone Ponzi (Ita), Branislau Samoilau (Blr), Michal Schlegel (Češ), Frantisek Sisr (Češ), Patryk Stosz (Pol), Mateusz Taciak (Pol) in Jan Tratnik (Slo).

Jan Tratnik bo 1. januarja postal član prokontinentalnega moštva CCC Sprandi Polkowice. Seveda so se zdaj še člana avstrijskega moštva Amplatz BMC priprave na novo sezono že začele.

“Prve treninge sem začel v začetku novembra. Po uspešni operaciji komolca in zaceljeni rani sem končno lahko začel migati in trenirati za novo sezono. Dve tretjini treninga predstavlja kolo, eno tretjino pa hoja in vaje za stabilnost, ” je razkril Jan Tratnik. Spoznal je tudi nove klubske kolege. Ekipa je kar precej spremenjena. Predvsem pa se je zmanjšalo število kolesarjev. V naslednji sezoni jih bo 21. Glavna imena bodo Maciej Paterski, Simone Ponzi in Jan Hirt. Ekipo je zapustil tudi Vicotr de la Parte. Odšel pa bo tudi Davide Rebellin.

“Z ekipo smo že imeli prve priprave na severu Poljske. To je bil bolj team building. Imeli smo veliko testov, sestankov, zdravniških pregledov in tudi zabave. Ekipa je vrhunska. Tudi s sotekmovalci smo se hitro ujeli in smo že dobri prijatelji. Komaj čakam, da se vidimo januarja v Španiji, kjer bodo druge priprave, ” je še navdušen Tratnik: “Glede sezone je še vse odprto. Februarja se začnejo dirke. Najverjetneje startam z Valencio. Potem pa enodnevni dirki Murcia in Almeria. Za nadaljevanje pa bom ivedel v kratkem. "

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ