Jan Tratnik razkriva: Vati državnega prvaka

Jan Tratnik razkriva: Vati državnega prvaka
02.07.2016 AVTOR: D. Z.
Skorajda ni lepšega, kot če ti državni prvak razkrije 'številke', ki so potrebne za majico, ki jo je letos zasluženo osvojil Jan Tratnik.

Jan Tratnik je v nedeljo osvojil naslov državnega prvaka. Zmage se je veselil, potem ko je praktično celotno etapo bežal s še petimi kolesarji. Družbo so mu delali Primož Roglič, Luka Mezgec, Luka Pibernik in David Per. Pa vas zanima, kakšne 'vate ' je obračal Jan Tratnik?

Dirka je zanj trajala štiri ure in šest minut: »Povprečen srčni utrip sem imel 163 udarcev na minuto, 189 pa je bil največji. V povprečju sem obračal 290 vatov. « Kaj pa t. i. NP? Ta je znašal 334 vatov. »Največja moč je znašala 1007 vatov. Ko pa sem z Rogličem po treh urah dirkanja še napadel, sem na vzponu dve minuti obračal 511 vatov, « je še razkril Jan Tratnik.

Majico državnega prvaka bo Jan Tratnik uradno predstavil prav danes. Začenja namreč dirko po Avstriji. Ta dirka je tudi eden izmed njegovih ciljev v tej sezoni. Vse skupaj pa se začenja s 700 metrov dolgim gorskim prologom. Na dirki bodo nastopali tudi člani Adrie Mobila. Sicer pa si boste obsežnejši intervju z Janom Tratnikom kmalu lahko prebrali tudi v naslednji številki revije Bicikel.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ