Jani Brajkovič: Optimistično za nadaljevanje sezone

Jani Brajkovič: Optimistično za nadaljevanje sezone
18.06.2016 AVTOR: D. Z.
Jani Brajkovič je kraljevsko etapo na dirki po Sloveniji končal na šestem mestu. Očitno se po bolezni vrača v pravo formo.

"Ostalo nekaj moči "
Pred dvema tednoma operacija, včeraj vrnitev. V Kopru je izgubil dobre pol minute, zdaj pa je v kraljevski etapi zasedel šesto mesto. Izgubil je minuto in tri sekunde. Tako bi lahko na hitro opisali pot Janija Brajkoviča v zadnjih dneh.

Nič čudnega, da je bil na Golteh nadvse zadovoljen: "Kar dobro. Mogoče sem bil malce preveč nesamozavesten na začetku in nisem sledil najboljšim. Na koncu se je izkazalo, da mi je ostalo kar nekaj moči. Kar optimistično. Morda ne za jutri, ampak za nadaljevanje sezone zagotovo. " A vseeno si želi dobro nastopiti tudi v kronometru do Celjske koče.

Preveč hranil moči?
Nenazadnje je zmagovalec dirke po Sloveniji iz leta 2012 trenutno deseti in zaostaja za minuto in pol. A ob dobrem nastopu bi lahko krepko napredoval. Še posebej zato, ker bo lahko nastopil tudi na krilih te predstave, predvsem v zaključnem, najstrmejšem delu:

"Toliko moči sem prihranil, da sem brez težav premagal to zadnjo strmino. Morda sem celo malce preveč hranil z močmi, tako da jo je za zaključek ostalo še preveč. Oziroma, nisem skuril vseh metkov. Upam, da je kaj ostalo za jutri in bom to lahko pokazal tudi jutri. "

Značke: Dirka po Sloveniji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ