Je Alonso že povsem obupal?

Je Alonso že povsem obupal?
07.02.2015 AVTOR: D. Z.
Nesojeni menedžer nesojene ekipe FACT Paolo Bettini je v enem izmed intervjujev dejal, da Fernando Alonso tudi leta 2016 po vsej verjetnosti ne bo imel kolesarske ekipe.

Paolo Bettini se, potem ko je priznal, da je kolesarski projekt voznika formule 1 Fernanda Alonsa razpadel, vse pogosteje pojavlja v medijih. Italijan, nekdanji dvakrat svetovni prvak, zdaj precej več pove o projektu, ki ga niso uspeli izpeljati in v katerega je bil povezan od vsega začetka. Predtem je bil selektor italijanske reprezentance, vendar je to zapustil prav zaradi povabila Fernanda Alonsa. Vendar pa Španec obljubljenega projekta ni izpeljal.

»Fernandu sem povedal, da sem še vedno pripravljen pristopiti h projektu, če bo našel sponzorja. Potem me lahko pokliče in takoj bom pristopil. Vendar pa nočem, da se ponovi lansko leto, ki ni bilo lahko niti za Fernanda Alonsa, « je za Het Nieuwsblad dejal Bettini. Bettini je spet priznal, da mu je zdaj še kako žal, da je zapustil mesto selektorja italijanske reprezentance: »Če bi vedel, da ekipe ne bo, potem bi ostal v reprezentanci. « Obenem je Bettini dejal, da Alonso po vsej verjetnosti ekipe FACT (Fernando Alonso Cycling Team), ki so jo mnogi tako pričakovali in tako pompozno napovedovali, tudi v sezoni 2016 ne bo. Če sploh kdaj bo?

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ