Je Rogličeva vrnitev presenetila organizatorje?

Je Rogličeva vrnitev presenetila organizatorje?
19.03.2019 AVTOR: DZ, foto: Sirotti

Do zanimive situacije je prišlo pri podelitvi nagrad najboljšim na dirki Tirreno-Adriatico. Primožu Rogliču so želeli obleči majico z napisom Mitchelton Scott.

Adam Yates je vse do konca dirke Tirreno-Adriatico nosil modro majico vodilnega v skupnem seštevku. V zadnjem kronometru pa je Primož Roglič v vsega desetih kilometrih uspel nadoknaditi 25 sekund zaostanka. Na koncu je bil za sekundo oziroma tri desetinke sekunde boljši. Očitno je organizatorje ta izjemna vrnitev presenetila.

Na odru so Rogliču sicer prinesli znamenito modro majico, ki je značilna za zmagovalca te dirke, a na njej je bila nalepka moštva Mitchelton Scott, torej moštva Adama Yatesa. Roglič si dresa seveda ni oblekel, tako da je z Yatesom in tretjim Jakobom Fuglsangom poziral v običajnem dresu Jumba Visme. Kasneje so mu na oder prinesli modro majico brez napisa, na katero so prilepili nalepko z napisom Jumbo Visma. Tiste fotografije z znamenitim trizobom, ki ga dobi zmagovalec so tako že prave, take kot morajo biti. S pravimi napisi.

Značke: Cestno
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ