Jermanove nove barve

Jermanove nove barve
05.01.2021 AVTOR: DZ, vir: Androni Giocattoli Sidermec

Žiga Jerman bo v tej sezoni nastopal za moštvo Androni Giocatoli Sidermec. Na dresu bodo prevladovale naslednje barve: črna, rdeča in bela.

Androni Giocatolli Sidermec je vsekakor ekipa z dolgo tradicijo v Italiji. Ne spada med največje ekipe, je pa vsekakor ena izmed najbolj prepoznavnih v italijanskem okolju, pa tudi drugod po svetu.

Govorimo o ekipi s prokontinentalno licenco, ki bo vozila kolesa Bottecchia. Glavni sponzorji ostajajo že vrsto let. Hlačke so črne, med večje sponzorje pa spadata še Selle Italia in Lauretana.

Ekipa, ki jo vodi Gianni Savio bo tudi letos zelo mednarodna. Zdaj tudi s Slovencem. Žiga Jerman je iz kontinentalne razvoje ekipe Groupama FDJ prestopil v italijansko ekipo, ki redno nastopa tudi na dirki po Italiji ter na večini krajših etapnih dirk in enodnevnih dirk v Italiji.

Androni Giocattoli Sidermec 2021: Žiga Jerman, Mattia Bais, Alessandro Bisolti, Jefferson Alexander Cepeda, Luca Chirico, Matteo Malucelli, Leonardo Marchiori, Daniel Munoz, Janos pelikan, Simon Pellaud, Simone Ravanelli, Jhonatan Restrepo, Josip Rumac, Eduardo Sepulveda, Filippo Tagliani, Natnael Tesfatsion, Santiago Umba, Nicola Venchiarutti, Mattia Viel in Marti Vigo.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ