Joaquim Rodriguez v dresu Barcelone

Joaquim Rodriguez v dresu Barcelone
09.11.2013 AVTOR: D. Z.
Eden izmed junakov letošnje sezone Joaquim Rodriguez je prejel prav posebno nagrado. Prejel je dres nogometnega kluba Barcelone.

Le malokdaj se zgodi, da bi se nogomet poklonil kolesarstvu. A tokrat se je zgodilo prav to. Pri enem izmed najprestižnejših nogometnih klubov na svetu Barcelone so se spomnili na izjemno uspešnega Joaquim Rodrigueza.

Rodriguez je tudi veliki navijač tega kluba in tako so mu, ko si je ogledal tekmo lige prvakov med Barcelono in Milanom, predali prav posebno darilo. 39. predsednik kluba iz Katalonije Sandro Rosell je Rodriguezu – najboljšemu kolesarju na lestvici dirk Svetovnega koledarja – predal dres Barcelone z napisom Purito Rodriguez.

»Zame je to bilo zares veliko presenečenje in priznam, da je to bilo zame zelo čustveno. Že od otroštva sem Barcelonin navijač, zato sem tega darila še bolj vesel. Poleg tega smo še zmagali, kaj bi si sploh še lahko želel? « je dejal Rodriguez, ki si je prej omenjeno tekmo ogledal s klubskima kolegoma pri Katjuši Lucom Paolinijem in Albertom Losado.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ