Jumbo Visma razprodaja Bianchije, tudi tri Rogličeve

Jumbo Visma razprodaja Bianchije, tudi tri Rogličeve
18.12.2020 AVTOR: DZ, foto: Sirotti

Ekipa Jumbo Visma bo naslednje leto uporabljala kolesa Cervelo. Zdaj pa na dražbi prodajajo številne Bianchije, trenutno za Rogličevega Bianchija nekdo ponuja 7000 evrov.

"To je unikatna priložnost, da pograbite Bianchije polne zgodb, ki so ji spisali najboljši kolesarji na svetu," so me drugim v sporočilu za javnost zapisali pri moštvu Jumbo Visma. Nizozemci so se za dolgotrajno sodelovanje Bianchiju zahvalili tudi z video posnetkom, v katerem so prikazane največje zmage kolesarjev te ekipe v preteklosti.

"Bianchi in Jumbo Visma si delita dolgo preteklost. Bili smo popoln par. Razvijali smo kolesa, predstavljali nove obraze in obenem postajali vse boljši. Skupaj smo bili iz leta v leto boljši in skupaj smo postali ena izmed najboljši ekip. Nenehen napredek je koristil tudi kolesarjem, ki so z Bianchijem zmagovali po vsem svetu," so še zapisali pri Jumbo Vismi:

"Zdaj je čas, da ti Bianchiji najdejo nove lastnike. Da bodo strastni novi lastniki spisali nove zgodbe z njimi. Zato, da bodo lahko nadljevali z vožnjo." Kolesa so na dražbi prek spletne strani Catawiki. Dražba se je začela danes, končala pa se bo 27. decembra. Trenutno je nekdo največ ponudil za kolo Bianchi Oltre XR4, s katerim je Primož Roglič v Madridu slavil končno zmago na dirki po Španiji. NA dražbi je kar 28 koles. Od tega so tri “Rogličeva”. Tudi črna “Aquila”, za katero je nekdo trenutno pripravljen odšteti 2700 evrov in črn Oltre XR4, katerega cena je trenutno 4500 evrov.

Več pa na tej spletni strani.


Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ