Jumbo Visma za Tour pripravlja "Masterpiece"

Jumbo Visma za Tour pripravlja "Masterpiece"
15.04.2022 AVTOR: DZ, vir: Jumbo Visma

Tako kot lani bodo kolesarji Jumba Visme na dirki po Franciji nosili drugačne drese. Več pa v video prispevku.

Že lani so imeli kolesarji Jumba Visme na dirki po Franciji drugačne drese od tistih, ki so jih uporabljali skozi celotno sezono. Ker na njihovih dresih prevladuje rumena barva, bodo tudi letos na Touru imeli drugačne drese. Taka so namreč tudi pravila Mednarodne kolesarske zveze, saj so osnovni dresi preveč podobni rumeni majici.

Novemu dresu pravijo “Masterpiece”. Če prevedemo, je to “Mojstrovina”. Zgledovali naj bi se po umetnikih Rembrandtu, Vermeerju in Van Goghu."Paleta barv, vzorcev in kombinacij. Izhajali smo iz znamenitih slik. S pomočjo umetne inteligence smo želeli izpostaviti nizozemske korenine," so med drugim zapisali pri Jumbo Vismi. Z dresi, ki jih izdeluje AGU se bodo pri ekipi spomnili na nizozemsko zapuščino. S pomočjo algoritmov naj bi združili 50 Rembradtovih, Vermeerjevih in Van Goghovih slik.

Dresi so za navijače na voljo od 14. do 25. aprila. Torej, v teh dneh lahko pohitite in kupite drese. "Lani smo s pomočjo AGU-ja izdali naše prve posebne drese. Našim navijačem smo omogočili, da so lahko postali del naše poti, saj smo njihova imena natisnili na dres. To nam je dalo zagon, da stopimo še korak naprej. Veselim se, ker nam je s pomočjo inovacij uspelo razviti dres po navdihu treh nizozemskih umetnikov. Gre za popoln primer naše dediščine in ciljev prihodnosti," je dejal glavni mož ekipe Richard Plugge.

Značke: Dirka po Franciji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ