Junija 2013 Natour Sejem aktivnega preživljanja prostega časa

Junija 2013 Natour Sejem aktivnega preživljanja prostega časa
12.10.2012 AVTOR: Matej Zalar
V Celju bo od 5. do 9. junija 2013 potekal prvi pravi "outdoor" sejem na naših tleh: NATOUR Sejem aktivnega preživljanja prostega časa (Outdoor & Adventure Show).
Raznolika Slovenija je dežela, ki s svojo naravo sama od sebe vabi k aktivnemu preživljanju prostega časa na prostem. Tovrstna turistična ponudba je pri nas zelo bogata, vendar je organizatorji raznih sejmov doslej še niso uspešno zbrali na enem mestu. Zato kongresno-marketinška agencija Go.Mice in Celjski sejem prihodnje leto pred začetkom visoke poletne sezone pripravljata prvi pravi sejem aktivnega preživljanja prostega časa, torej dejavnosti, ki ji osrednje zanimanje namenjamo tudi na našem spletnem portalu. 

Vsa ponudba zbrana na enem mestu
Nov sejemski dogodek sta na novinarski konferenci v okviru mednarodne poslovne borze Natour Alps, ki te dni (od 11. do 13. oktobra) poteka v Kobaridu, predstavila Breda Obrez Preskar, izvršna direktorica družbe Celjski sejem d.d. in Gorazd Čad, direktor Go.Mice d.o.o., ki se strinjata: "Prepričani smo, da lahko naš Natour v nekaj letih postane vodilni dogodek za aktivni oddih centralne Evrope."

Natour Sejem aktivnega preživljanja prostega časa bo nudil vse za aktivno preživljanje prostega časa v naravi pod eno streho. Obiskovalcem bodo predstavljene najboljše zelene destinacije in narodni parki, bogata pa bo tudi ponudba rekvizitov: planinske, pohodniške, alpinistične, treking, tekaške in kolesarske opreme, pa tudi zdrava in športna prehrana, kamping oprema, fotografska oprema in tematske karte za pohodnike ter kolesarje. Manjkalo ne bo niti tehnoloških inovacij in pametnih aplikacij za računalnike, tablice in mobilne telefone. Seveda se bodo predstavili tudi ponudniki adrenalinskih aktivnosti: vodnih športov, padalstva in športnega letenja ter adrenalinski in tematski parki. 


Obeta se tudi dobra zabava 
Poleg sejemskega dela bo dogodek ponudil tudi možnost za dodatno izobraževanje ter enkratno priložnost za povezovanje in druženje. Natour Sejem aktivnega preživljanja prostega časa pa ne bo namenjen samo splošni javnosti, saj bo hkrati potekala poslovni javnosti namenjena borza, ki temelji na vnaprej dogovorjenih sestankih med ponudniki in kupci storitev in optimalnem izkoristku časa.

Organizatorja obljubljata, da bosta poskrbela za "pravo vzdušje in drugačen, svež pregled novosti na trgu."

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ