Jure Kocjan ostaja v Ameriki

Jure Kocjan ostaja v Ameriki
23.11.2015 AVTOR: D. Z.
Jure Kocjan je po razpadu ekipe SmartStop našel novega delodajalca kar v ZDA. Vozil bo za Lupus Racing Team.

Že v naši zadnji številki revije Bicikel.com smo pisali o tem, kam naj bi odšel Jure Kocjan. Njegova ekipa SmartStop je namreč razpadla in Kocjan se je dogovarjal tako v Adriji Mobilu kot pri eni izmed francoskih Prokontinentalnih ekip. A na koncu se je odločil, da ostane v ZDA. V ekipi Lupus Racing Team, ki ima kontinentalno licenco.

»Navdušeni smo, da smo ga pridobili. Večji del septembra in oktobra smo preživeli z mislijo, koga bi še lahko dodali v ekipo, ki bo lahko v zaključkih v ospredju. Navdušeni smo nad tem, koga nam je uspelo pridobiti, « je dejal glavni menedžer ekipe Brendan Sullivan. Pred naslednjo sezono bodo ekipo okrepili še vsaj Chad Beyer, Barry Miller in Nicolae Tanovitchii.

»Upamo, da bomo dobili posebna povabila na največje dirke v Ameriki. Upam, da smo si z močnejšo ekipo možnosti za to še povečali. Ampak, to je bil zares prvi cilj, « je še dodal Sullivan. Izrazil je tudi upanje, da bi ekipa, ki obstaja štiri leta, postopoma še napredovala. V prihodnosti želi pridobiti Prokontinentalno licenco in seveda priti na dirke v Evropi.

Zaenkrat so člani te ekipe naslednji: Jure Kocjan, Chad Beyer, Winston David, Mathieu Jeannes, Bryan Lewis, Barry Miller, Evan Murphy, Mike Olheiser, Nicolae Tanovitchii in Thomas Vaubourzeix. Sullivan pa je poudaril, da bodo pripeljali še nekatere predvsem mlade kolesarje, ki bodo pri njih nabirali prva izkušnje med profesionalci.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ