K električnim tudi Pinarello

K električnim tudi Pinarello
05.07.2017 AVTOR: Vladimir Pakrac
Ponos italijanske kolesarske industrije, Pinarello, v svoj asortiman dodaja tudi prvo električno (mtb) kolo z imenom Andromeda.

Opogumljeni z izkušnjami, ki so jih pri Pinarellu pridobili z XC / Trail modeloma Dogma XM in Dogma XC, so se pri italijanskem proizvajalcu odločili, da je čas za korak naprej. Pinarello namreč predstavlja svoje prvo električno kolo Andromeda Hybrid 9.9

Popolnoma karbonski (nevzmeten) okvir ni za Pinarello nobena novost, vsekakor pa bo v trail razredu e-koles predstavljal pravo vabo za sladokusce. Andromeda Hybrid 9.9 bo opremljen s 120 mm vilico, ki bo s plašči 29 x 3.0 omogočala spustaške užitke tudi na zahtevnejših terenih. Pri togosti in odzivnosti celotnega sklopa pri Pinarellu niso skoparili. Temu podrejena je zasnova okvirja, pri izdelavi katerga so uporabili karbonska vlakna Torayca T700, opremili pa so ga seveda tudi s standardom boost. 

Nožnemu pogonu bo asistiral zmogljiv shimanov elektro motor z močjo 250 W, ki ponuja 70 Nm navora, kolo pa zmore pognati do hitrosti 25 km/h (elektronska blokada). Baterija po obljubah proizvajalca zdrži do 100 km vožnje. 

Andromeda bo na voljo v treh velikostih (S, M, L) in v dveh barvnih kombinacijah - 194 Carbon Orange in 195 Carbon Sky Blue. 

Svoje dolgoletno sodelovanje športno-turističnim središčem Alta Badia pa bodo pri Pinarellu nadgradili s konceptom izposoje modela Andromeda 9.9, ki bo na voljo za izposojo oz. vrnitev na šestih različnih točkah v okolici. Na tak način bodo pri Pinarellu zagotovili popolno mobilnost v čudoviti okolici tega italijanskega letovišča.

Več na pinarello.com

Značke: Cestno
Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ