Kako pospraviti kolo v kovček! (video)

Kako pospraviti kolo v kovček! (video)
25.02.2013 AVTOR: D. Z.
V zimskih dneh mnogi kolesarji, ne samo profesionalni, radi odidejo v toplejše kraje, kjer lahko neovirano trenirajo. A tja morate pripeljati tudi kolo in kolesarsko opremo.

V toplejših krajih je v tem času še kako prijetno. Za naše kolesarje so zelo priljubljeni Kanarski otoki, Korzika, Majorka … A, če se tja odpravimo, se soočimo tudi z eno za marsikoga veliko težavo. Z nami mora tako osebna prtljaga kot kolo in kolesarska oprema. To seveda pomeni, da moramo kolo pospraviti v poseben, za to prilagojen kovček.

In tu se marsikdo lahko znajde v težavah. Kaj mora razstaviti, kako kaj zložiti? Kaj mora najprej v kovček? Vprašanj je lahko ogromno, seveda pa nihče noče za to porabiti preveč časa. Zato so se pri Global Cycling Network odločili, da vam »pakiranje « kolesa predstavijo v video obliki.

In tako je nastal prispevek, v katerem si lahko ogledate postopek, ki vam bo olajšal pakiranje kolesa. Tisti, ki opisuje postopek je nekdanji kolesar in zdaj redni sodelavec GCN-ja Daniel Lloyd. Opazili pa boste lahko, da postopek opisuje na treh različnih kolesih: Pinarellu, Specializedu in Colnagu.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ