Kamuflaža Tinkoff Saxa v Španiji

Kamuflaža Tinkoff Saxa v Španiji
02.12.2014 AVTOR: D. Z.
Zanimive fotografije kolesarjev Tinkoff Saxa prihajajo iz Gran Canarije. Kolesarji tega moštva trenirajo v nadvse zanimivih dresih.

Kolesarji Tinkoff Saxa so začeli 14-dnevne priprave na Gran Canariji. Kar 30 jih je. Skupina je po dresih sodeč zaenkrat še zelo pestra. Nekaterim kolesarjem, med drugim tudi Petru Saganu, Ivanu Bassu in Robertu Kišerlovskemu pogodbe s prejšnjimi moštvi namreč potečejo šele 31. decembra.

Do takrat pa morajo nositi še drese moštev, za katere so vozili v sezoni 2014. A vseeno je precej tudi »starih « znancev, ki ostajajo zvesti tej ekipi. In teh na Gran Canariji ne moremo prepoznati po modro-rumenih dresih, kot smo jih bili vajeni v tej sezoni. Alberto Contador in druščina so namreč prejeli nove drese, ki jih je Sportful izdelal v omejenem številu.

Gre za drese, ki spominjajo na kamuflažne obleke. Drese, ki jih lahko vidite na priloženih fotografijah, bodo kolesarji uporabljali na vseh pripravah pred začetkom sezone 2015. Drese bodo v omejenem številu tudi prodajali. Izdelani naj bi že bili iz materialov, ki jih bodo kolesarji uporabljali v naslednji sezoni. Prave drese za sezono 2015 pa bodo predstavili 19. decembra v Moskvi, ko bo tudi uradna predstavitev ekipe.

 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ