Katjuša Alpecin dodala svetlo modro

Katjuša Alpecin dodala svetlo modro
10.12.2017 AVTOR: D. Z.
Katjuša Alpecin se je pred sezono 2018 predstavila kar v španskem Calpeju, kjer so kolesarji na pripravah. V novem dresu že Marcel Kittel.

Katjuša Alpecin 2018:
Simon Špilak,
Maksim Belkov, Jenthe Biermans, Ian Boswell, Steff Cras, Alex Dowsett, Matteo Fabbro, José Gonçalves, Nathan Haas, Marco Haller, Reto Hollenstein, Robert Kišerlovski, Marcel Kittel, Pavel Kochetkov, Viacheslav Kuznecov, Maurits Lammertink, Tiago Machado, Tony Martin, Marco Mathis, Baptiste Planckaert, Nils Politt, Jhonatan Restrepo, Mads Würtz Schmidt, Willie Smit, Rick Zabel in Ilnur Zakarin.

Običajno morajo kolesarji vse do 1. januarja naslednjega leta nositi drese ekip, z katere so vozili v pretekli sezoni.

Prav zato lahko pogosto videvamo zelo pisane skupine kolesarjev, čeprav so morda vsi skupaj na pripravah v toplejših krajih. To očitno ne velja za Marcela Kittla. Nemec je zvezdniška okrepitev Katjuše Alpecina za sezono 2018. Prišel je iz Quick Stepa Očitno pa se izjemni sprinter že lahko pokaže tudi v dresu nove ekipe.

Katjuša – v ekipi bo tudi Simon Špilak – se je namreč predstavila v španskem Calpeju, kjer se kolesarji mudijo na pripravah. Tam so kolesarji predstavili tudi nove drese. Ti ostajajo pretežno rdeči, glavna napisa sta seveda Katjuša na hlačkaih in logotip K na rokavih ter Alpecin na sprednjem delu dresa. Ob koncu vsakega od rokavov je napis Canyon, ki bo ekipo, ki je sicer prijavljena v Švici še naprej opremljal s kolesi. Prav zgornji del dresa je zdaj bolj svetlo moder. Sicer pa so poleg omenjenega Kittla nove okrepitve ekipe še Nathan Haas (iz Dimension Data), Ian Boswell (iz Team Sky), Alex Dowsett (iz Movistarja). V ekipi seveda ostaja izjemno uspešen Simon Špilak.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ