Katjuša uradno potrdila ekipo: Med zvezdniki tudi Simon Špilak

Katjuša uradno potrdila ekipo: Med zvezdniki tudi Simon Špilak
05.12.2014 AVTOR: D. Z.
Katjuša je predstavila kolesarje, ki bodo branili barve tega ruskega moštva. Med njimi je seveda tudi v zadnjih sezonah izjemni Simon Špilak.

Kolesarji Katjuše 2015: Maksim Belkov, Sergej Černetski, Vladimir Isajčev, Pavel Kočetkov, Alexksander Kolobnjev, Dimitrij Kozončuk, Vjačeslav Kuznecov, Sergej Lagutin, Aleksander Porsev, Egor Silin, Jurij Trofimov, Aleksej Catevič, Edvard Vorganov, Anton Vorobjev, Ilnur Zakarin, Joaquim Rodriguez, Daniel Moreno, Angel Vicioso, Alberto Losada, Jacopo Guarnieri, Giampaolo Caruso, Luca Paolini, Alexander Kristoff, Sven Erik Bystrøm, Tiago Machado, Gatis Smukulis, Simon Špilak, Rüdiger Selig in Marco Haller.

Predstavitev Katjuše je potekala kar v španskem Calpeju, kjer se številni kolesarji mudijo na pripravah na novo sezono 2015. In med predstavitvijo so se spomnili letošnje sezone, v kateri so bili nadvse uspešni.

Tudi Simon Špilak, ki je med drugim dobil etape na dirki Criterium du Dauphine, na dirki po Romandiji, ki jo je končal na drugem mestu, na dirki po Norveški … še bi lahko naštevali. Špilak ostaja član te ekipe tudi v prihodnji sezoni.

»Za nami je solidna sezona v World Touru, zdaj pa že trdo delamo. Hočemo biti čim bolje pripravljeni na že našo sedmo sezono v WorldTouru. Postavili smo si zelo ambiciozne cilje, « je dejal glavni mož ekipe in nekdanji kolesar Vjačeslav Jekimov.

Izpostavil je, da je zelo pomembno, da napredujejo tudi domači kolesarji, obenem pa je poudaril, da so se letos še okrepili: Prepričan sem, da lahko izpolnimo vse cilje. « Omenimo, da so pogodbo podpisali z mladim Norvežanom Bystr ømom, pa tudi z zmagovalcem letošnje dirke po Sloveniji Tiagom Machadom. Kolesarji bodo tudi letos uporabljali kolesa Canyon.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ