Kerkez: S kolesa v (novo) kolesarsko trgovino

Kerkez: S kolesa v (novo) kolesarsko trgovino
17.11.2012 AVTOR: D. Z.
Vladimir Kerkez - vso svojo kariero je preživel v Savi iz Kranja - se je odločil, da konča svojo športno pot. A ostaja v kolesarstvu, saj bo odprl trgovino s kolesi in kolesarsko opremo.

Vladimir Kerkez obljublja, da boste pri njih lahko našli tudi nekatere izdelke, ki jih uporabljajo pri moštvu Sky, torej leotos najboljši kolesarski ekipi, ki je predvsem v prvi polovici sezone, vse do konca olimpijskih iger, blestela na večini etapnih dirk. Med temi izdelki lahko za zdaj omenimo dodatke k športni prehrani CNP in tudi verižnike O-Symetric ...

Vladimir Kerkez se je pri 28 letih odločil, da konča kolesarsko športno pot. Vso kariero je vozil za kranjsko Savo, med mladinci, še posebej pa med mlajšimi člani je bil tudi član slovenske reprezentance.

"Ko začneš na dirkah zavirat, tam kjer drugače ne bi, potem veš, da moraš končati," je v svojem slogu odločitev, da kolo postavi v kot pojasnil Vladimir Kerkez. Zadnjo dirko je odpeljal v Podsmreki, zdaj pa je tudi jasno, kaj bo počel v prihodnosti. Odpira namreč kolesarsko trgovino.

Večji del dogovorov je že zaključen, trdi Kerkez. Z nekaterimi dobavitelji so že dogovorjeni, tako je jasno, da bo trgovina založena s kolesi ene izmed najbolj priznanih znamk, ki za zdaj ostaja še skrivnost, tam boste dobili tudi očala Oakley in tudi dodatke k športni prehrani blagovne znamke CNP in še marsikaj ...

"Čakamo še papirje, da bomo lahko začeli. Pa tudi robo še čakamo, ampak počasi polnimo police," je še dejal Kerkez in razkril, da ne bo šlo zgolj za trgovino s kolesi, ampak za nekakšen center, kjer bodo mogoče različne dejavnosti.

Nenazadnje bodo lahko kolesarji spraševali tudi za nasvete pri treningih, uporabi merilcev moči. Če vemo, da ta center nastaja tudi v sodelovanju z Davidom Rožmanom, potem je jasno, da bo lahko športni terapevt nekaj znanja, ki ga nabira pri moštvu Sky prinesel tudi domov ... Vsekakor dobrodošla novost.
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ