Kickr: Sky izbral prek telefona vodene trenažerje

Kickr: Sky izbral prek telefona vodene trenažerje
24.01.2014 AVTOR: D. Z.
Wahoo Fitness bo kolesarje moštva Sky opremljeval s trenažerji Kickr, ki bodo opremljeni tudi z merilci moči.

Govorimo o sistemu, v katerega vpnemo okvir, in ne zadnjega kolesa. Take modele trenažerjev prodaja že Geg LeMond, a očitno ni edini.

Kolesarji Skya bodo tako uporabljali trenažerje Kickr, ki se ponašajo s številnimi novostmi. Vgrajen ima tudi mreilec moči, krasi pa ga tudi to, da lahko kolesar z njim upravlja kar prek pametnega telefona ali prenosnika. Deluje namreč prek tehnologije Bluetooth 4.0 in ANT+.

»Wahoo Fitness je mlado in inovativno podjetje, ki je proizvedlo izjemen produkt. Kickr je tisto, kar potrebujemo na dirkah in treningih, « je dejal glavni trener pri Skyu Tim Kerrison:

»To, da lahko natančno in brez težav nadziramo upor pri pedaliranju nam ponuja izjemno priložnost, da opravimo kakovostne treninge visoke intenzivnosti. «

Seveda so nad tem, da so se pri Skyu odločili za njihov proizvod, navdušeni tudi vodilni v podjetju Wahoo Fitness. Mimogrede. Kickr stane nekaj manj kot 1500 evrov.

»Neverjetno, da so se odločili za nas. To je še dodatna potrditev, da smo razvili najboljši trenažer do zdaj, « je dejal Chip Hawkins in zaključil:

»S pomočjo tega sodelovanja bomo lahko še naprej razvijali nove proizvode, pa tudi izboljševali obstoječe. V sodelovanju z organizacijo, ki razume s kakšnim treningom se zmaguje. «

 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ