Klemen Štimulak z novim projektom: Na tekmi

Klemen Štimulak z novim projektom: Na tekmi
04.01.2016 AVTOR: D. Z.
Klemen Štimulak je po sezoni 2015 kot član Adrie Mobila končal svojo športno pot, očitno pa ostaja še kako povezan s kolesarstvom.

Klemen Štimulak se je v karieri izkazal s številnimi pobegi, pa tudi z vožnjami v kronometrih. Bil je tudi izjemen pomočnik kapetanom v ekipah. Po sezoni 2015 se je odločil, da kljub šele 25 letom sklene športno pot. Zadnja tri leta je vozil za novomeško Adrio Mobil, prej pa je bil član Radenske. Zdaj pa se je že lotil novega posla, ravno tako povezanega s kolesarstvom. O njem pišejo na spletni strani natekmi.si. Spletni portal je bil ustanovljen, da:

»aktivnosti željnim predstavimo svet tekmovalnega športa in dogajanja ob njem. Za vas organiziramo potovanja na kolesarske dirke najvišje ravni, ki jih ponavadi spremljamo le prek malih ekranov. Na potovanjih vam bomo predstavili dirkanje, ob tem pa boste spoznali še turistične znamenitosti krajev, ki jih bomo obiskali, « so med drugim zapisali na spletni strani. In prav tu bo prišel prav Štimulak, ki je postal turistični vodnik z licenco.

Zaenkrat so razpisali potovanje na dirko Milano-Sanremo, ki velja za prvo in najdaljšo enodnevno klasiko. Pravijo ji tudi Pomladanska klasika (Primavera). Poleg tega vas bo Štimulak odpeljal tudi na enodnevno dirko Strade Bianche v Toskani. Gre za dirko, na kateri morajo kolesarji premagati tudi makadamske odseke. Ogledali pa si boste lahko tudi ozadje nam najbližje preizkušnje. Govorimo o etapni dirki Istrska pomlad.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ