Ko ti med potovanjem "uničijo" kolo

Ko ti med potovanjem "uničijo" kolo
18.08.2018 AVTOR: DZ, vir: cyclingweekly

Prav neverjetne fotografije sta na družabnih omrežjih delila kolesarja moštva Bahrain Merida Ramunas Navardauskas in Ivan Garcia Cortina.

Ramunas Navardauskas in Ivan Garcia Cortina sta v Glasgowu na evropskem prvenstvu zastopala svoji državi. Potem pa sta se vrnila domov. Njun polet je bil miren … tega pa ne moremo trditi za kolesa, ki sta jih imela s seboj. Kos ta prevzela kovčke, sta ugotovila, da so kolesa krepko poškodovana. Cortina je na twitterju objavil fotografijo počenega karbonskega obroča, zlomljenih sprednjih vilic in tudi poškodovanega zadnjega menjalnika.

Ob tem, da je krivdo zvalil na British Airways je še dopisal: “Iz Glasgowa sem poletel z dvema kolesarom, v Asturijo pa sem prišel s polovico kolesa. Enega so mi izgubili, drugega pa je samo pol.” Ramunas Navardauskas je objavil fotografijo zlomljenega sedeža, pa tudi balance. Več si lahko ogledate v priloženih fotografijah oziroma na twitter računih obeh omenjenih kolesarjev. Navardauskas je še dopisal:

“Hvala letališču v Glasgowu. Sramota za letališče.” Odzvali so se tudi pri Meridi in zapisali: “Ob ogledu poškodovanih koles Navardauskasa in Ivana Cortine po vrnitvi iz Glasgowa bi radi opozorili Glasgowsko letališče in osebje, da s kovčki Scicon ravnajo previdno. Ta kolesa niso ravno poceni. To je nekaj, kar se ob previdnem ravnanju ne bi smelo zgoditi.” Kakšne pa so vaše izkušnje ob transport koles?

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ