Koledar Cyclepassion 2015 že v prodaji (foto)

Koledar Cyclepassion 2015 že v prodaji (foto)
25.11.2014 AVTOR: Matej Zalar
Revija Mountainbike Magazine letos že desetič zapored izdaja zapeljivi koledar, na katerem nastopajo profesionalne kolesarke.
Ideja je pri nemški reviji vzcvetela že leta 2005, ko so tudi opravili fotografiranje za prvo izdajo koledarja. V zadnjih desetih letih je tako Cyclepassion koledar postal kultna oprema kolesarskih delavnic in garaž kolesarskih navdušencev, fotograf Daniel Geiger pa kolesarke vsako leto predstavi v luči, ki nam s televizijskih ekranov ni poznana.

Tako so letos pred njegovim objektivom pozirale Anneke Beerten, Manon Carpenter, Marion Rousse, Myriam Nicole, Naima Madlen Diesner, Rebekka Markert, Sofia Wiedenroth in Tahnee Seagrave. Vsa dekleta nastopajo na dveh slikah, na prvi jih je Geiger v objektiv ujel v zapeljivih položajih v fitnesu, na drugi pa so prikazane v "naravnem okolju", torej na kolesu.

Koledar je že v prodaji, naročite ga lahko na uradni spletni strani, stane pa slabih 40 evrov (brez potnih stroškov). V galeriji si lahko ogledate nekaj fotografij za pokušino.

Video o nastanku koledarja:
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ