Koledar Cyclepassion drugo leto z drugačno podobo

Koledar Cyclepassion drugo leto z drugačno podobo
17.11.2015 AVTOR: Matej Zalar
V preteklih letih je koledar prikazoval profesionalne kolesarke v zapeljivih položajih, v letu 2016 pa pripravljajo spremembo.

Predstavljeni koledar je na voljo uradni spletni strani, v Sloveniji pri podjetju Proloco Trade d.o.o. oziroma partnerjih vključenih v SKM mrežo.

Koledar Cyclepassion, ki ga izdelujejo v Nemčiji, predvsem moške kolesarske navdušence razveseljuje že nekaj let. Nenazadnje združuje dve od njihovih najljubših stvari - kolesa in zapeljiva ter pomanjkljivo oblečena dekleta.

V preteklih izdajah koledarja so gostovale nekatere najboljše svetovne kolesarke, med drugim izvrstna gorska kolesarka Gunn-Rita Dahle-Flesja in Sabine Spitz, ki je osvojila zlato na olimpijskih igrah v Pekingu. 

Fotografije je za koledar posnel eden najboljših svetovnih fotografov Kai Stuht, ki med drugim sodeluje tudi z FC Bayern Munchnom, Janom Ullrichom, Paris Hilton in še nekaterimi drugimi zvezdniki, galerija Lumas pa ga je uvrstila med najvplivnejše fotografe sveta.

Za leto 2016 pa so pri Cyclepassionu pripravili novost in se podali v bolj umetniške vode. Tako bosta vsak mesec na sliki dekle (nekoliko manj pomanjkljivo oblečeno kot v preteklosti) in kolo futuristične zasnove.

Nekatera kolesa so se v omejenih serijah tudi pojavila na tržišču, spet druga pa so ostala le ekstravagantna zamisel. Vsem sprememba verjetno ne bo všeč, a je ekipo Cyclepassiona potrebno pohvaliti, da so v ospredje spet postavili tudi kolesa.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ