Kolesarja okradli kar med dirko

Kolesarja okradli kar med dirko
25.08.2015 AVTOR: D. Z.
Vsekakor zanimiv posnetek prihaja z dirke po Španiji. Med kaosom ob enem izmed padcev je gledalec Benu Kingu ukradel Garmina, potem pa poskušal izmakniti še kolo.

Kar neverjetna zgodba prihaja iz Španije. O krajah koles smo že večkrat pisali, o taki kraji pa vsekakor ne. Dobrih 30 kilometrov pred ciljem četrte etape na dirki po Španiji – dobil jo je Alejandro Valverde – je prišlo do padca. V ta padec je bilo vpletenih kar nekaj kolesarjev, tako da je jasno, da je prišlo tudi do zmešnjave in iskanja rezervnih delov, koles … Ben King je tudi ob robu cestišča čakal na pomoč, ko mu je eden izmed gledalcev, ki so se v tistem trenutku zbrali ob cesti, izmaknil Garmin.

Te kraje nihče ni opazil in King, sicer član moštva Cannondale Garmin, je ostal brez števca. Potem pa mu je gledalec poskušal izmakniti kar kolo. In sicer kar tako, da se je praktično že usedel na kolo in se želel odpeljati. Seveda ga je King ustavil in tako je lahko obdržal vsaj kolo. »Ne vem, ali je pomagal ali pa se hotel odpeljati, medtem ko sem sam iskal ukradeni Garmin. Kakšna zmešanjava, « je na twitterju zapisal King.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ