Kolesarji Adrie Mobila na Treh Kraljih

Kolesarji Adrie Mobila na Treh Kraljih
03.12.2015 AVTOR: D. Z.
Trije Kralji so zdaj že redna destinacija kolesarjev Adrie Mobila ob prvih skupnih pripravah na novo sezono.

Seveda govorimo bolj o spoznavnih pripravah, oziroma kar o t. i. team buildingu. Pri Adriji Mobilu so kolesarje spet popeljali v rekreacijsko turistični center na Tri Kralje nad Slovensko Bistrico. Tako lahko nekateri podoživijo tudi dirko po Sloveniji, saj sta se v zadnjih dveh izvedbah kraljevski etapi končali prav na Treh Kraljih.

Spomnimo. Leošnjo je dobil Primož Roglič, ki je potem dobil tudi dirko. »Prve priprave so namenjene spoznavanju ekipe, predstavitvi programa in določitvi ciljev. Opravili bodo tudi nekaj skupnih treningov, « so pri ekipi zapisali v izjavi za javnost. Kolesarji opravijo 3-4 ure treninga na dan, predvsem z gorskimi kolesi in tudi v obliki pohodov.

»Po spoznavnih pripravah bodo trenirali doma, če bo le vreme dovoljevalo. Po novem letu se odpravljajo v slovensko Istro na skupne priprave. Prva dirka v sezoni 2016 bo GP Laguna Poreč sredi februarja, « so še zapisali v izjavi za javnost. Sicer pa je za moštvom ena izmed najboljših sezon do zdaj.

A obenem sta ekipo zapustila dva najuspešnejša kolesarja v tej sezoni. Marko Kump je odšel v Lampre Merido, Primož Roglič pa v LottoNL Jumbo. Klemen Štimulak pa je končal kariero. Ekipo bodo v sezoni 2016 zastopali Radoslav Rogina, Kristjan Fajt, Jure Golčer, Domen Novak, David Per, Jon Božič, Gorazd Per, Gašper Katrašnik, Matej Mesojedec in Matej Drinovec.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ