Kolesarji Orice hipnotizirani. Smeh zagotovljen (video)

Kolesarji Orice hipnotizirani. Smeh zagotovljen (video)
23.11.2014 AVTOR: D. Z.
Vas zanima, kako so spoznavne priprave preživeli člani moštva Orica GreenEdge? Kot boste lahko videli, vsekakor zelo nenavadno.

Ekipe za prve skupne priprave pred prihajajočo sezono vedno izvedejo nekoliko nenavadne stvari. Že zato, da kolesarje nekoliko bolje spoznajo in se jim približajo. Tako so člani moštva Tinkoff Saxo letos plezali na Kilimanjaro, člani Skya in člani moštva Cannondale Garmin pa so jadrali. Prav posebne priprave so izbrali pri moštvu Orica GreenEdge.

Avstralci so znani po tem, da znajo popestriti dogajanje v kolesarski karavani in zdaj so ga vsekakor spet. Na pripravah jih je obiskal hipnotizer in na nekaterih kolesarjih, pa tudi vodstvu ekipe, pokazal svoje sposobnosti. Vse skupaj je zajeto v njihovi video rubriki Backstage pass. Hipnotizer je Isaac Lomman, ki je skupaj s kolesarji poskrbel za ogromno smeha.

Glavni akterji pa so bili športni direktor Matthew White ter kolesarja Sam Bewley in Luke Durbridge. »Šlo je za nekakšno nenavadno izkušnjo. Privolil sem, ker so do tega vsi nekoliko skeptični. Hotel pa sem spoznati, za kaj gre. Zavedal sem se, kaj počnem, a mi je bilo takrat vseeno, « je priznal Bewley. Kako so se pri moštvu zabavali, si lahko ogledate v priloženem prispevku. Uživajte ob ogledu novega dela Backstage pass.

 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ