Kolesarji Skya s Stages Power merilci moči, na voljo tudi v Sloveniji

Kolesarji Skya s Stages Power merilci moči, na voljo tudi v Sloveniji
29.01.2014 AVTOR: Nejc Grilc
Iz vodstva ekipe Sky so sporočili, da bodo v sezoni 2014 uporabljali merilce moči proizvajalca Stages Cycling.

Merilnike moči Stages Power na voljo tudi v Sloveniji pri zastopniku Amida d.o.o..

Več informacij:
041 616 615,
031 353 670
www.cu-ljubljana.com

info@cu-ljubljana.com

Po obsežnih testiranjih izdelka med pripravami so se pri britanski ekipi odločili, da Stages Power merilci moči najbolj ustrezajo njihovim kriterijem, kar so potrdili tudi s sedeža podjetja Stages Cycling v Boulderju.

Sponzorska pogodba s Skyem pomeni velik korak naprej v razvoju ameriškega proizvajalca, hkrati pa bo močno pripomogla k njihovi prepoznavnosti na tržišču. Podpredsednik Stages Cyclinga Pat Warner je bil ob podpisu pogodbe navdušen:

“Za nas je velika pohvala, da Team Sky želi izdelke, ki jih proizvajamo za tržišče. Stages Power ponuja enostavne, natančne in najpomembneje konsistente meritve kolesarjeve moči. Fantastično je, da sta dizajn in filozofija Stages Cyclinga v skladu z zahtevami kolesarske ekipe, ki tako veliko pozornosti namenja detajlom.

Sky je znan po tem, da zelo veliko pozornosti nameni prav podatkom, ki jih dobijo s pomočjo merilcev moči. Navdušeni so bili nad enostavnostjo uporabe Stagesovih merilcov, pomemben faktor pa je bila tudi zanesljivost merilcev v spreminjajočih se temperaturah. Stages Power nudi ultralahke komponente, ki jih brez težav povežemo z Dura-Ace 9070 skupino, kakršno uporablja Sky, merilec moči pa obstoječi skupini doda le 20 gramov teže.

“V Skyu merilce moči vidimo kot zelo uporabno orodje. Rezultati, ki jih dobimo tako iz treningov, kot iz dirk, nam pomagajo oceniti, kako dobro so naši kolesarji pripravljeni, na podlagi teh podatkov pa lažje oblikujemo taktiko na sami dirki. Stages Cycling je razvil produkt, ki je moderen, ekstremno lahek, zanesljiv in enostaven za uporabo, hkrati pa ne zanemarja preciznosti, kakršno želimo v Skyu. Zelo smo zadovoljni, da je Stages Cycling postal naš partner v kolesarstvu, ” je dodal Tim Kerrison, vodja osebja pri Skyu.

Predstavitev Stages Power merilcev moči:
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ