Kolesarke BTC City uspešne v Luksemburgu

Kolesarke BTC City uspešne v Luksemburgu
02.05.2017 AVTOR: D. Z.
Članice moštva BTC City Ljubljana so uspešno nastopile na dvodnevni dirki v Luksemburgu, ki jo je Eugenia Bujak končala na drugem mestu.

Govorimo o dirki prve kategorije Festival Elsy Jacobs. Eugenia Bujak je že v prvi etapi nastopila odlično in je zasedla drugo mesto. V drugi je ta dosežek ponovila.

Današnja etapa je bila dolga 111 kilometrov, bila pa je tudi nadvse razgibana. “Predstavnice ekipe BTC City Ljubljana so bile spet zelo aktivne in v ospredju ves čas dirke. Radotićevo, ki je bila v begu so malo pred gorskim ciljem ujele, ” so nam sporočili iz ljubljanskega kluba. Prva dva gorska cilja je tako dobila Anna Stricker, ki je bila tudi na koncu najboljša v seštevku gorskih ciljev.

Sledil je sprint večje skupine kolesarjev, ki ga je dobila Elise Delzenne. Po skoraj treh urah dirkanja je bila druga Bujakova, tretjea pa Majerus Christine. Strickerjeva je zasedla 11. mesto. V skupnem seštevku je zmagala Majerus Christine, ki je ohranila pet sekund prednosti pred Bujakovo in sedem pred Moolmanovo. Anna Stricker je bila 13., Corinna Lechner 20., Mia Radotić 53. in Jelena Erić 54.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ