Kolesarski par, ki bo združen na Elizejskih poljanah (video)

Kolesarski par, ki bo združen na Elizejskih poljanah (video)
14.07.2014 AVTOR: D. Z.
Ste v cilju devete etape dirke po Franciji opazili, kdo je med prvimi čestital Tonyju Gallopinu za prevzem rumene majice? Njegova izvoljenka ... a tu je prav posebna zgodba.

Zagotovo par, ki piše zanimivo zgodbo. Tony Gallopin je Francoz, ki vozi za belgijsko ekipo Lotto Belisol. Gallopin je tako postal eden izmed Francoskih junakov, ki bo v današnji etapi, ko Francozi praznujejo, nosil najprestižnejšo majico na Touru.

Tista, ki mu je čestitala med prvimi, pa je njegova dolgoletna spremljevalka. Skupaj živita v Parizu, oba pa se ukvarjata s kolesarstvom. Še več. Oba sta člana moštev Lotto Belisol. Le, da je Gallopin član moškega dela, Marion Rousse pa članica ženske različice te ekipe. In čez slaba dva tedna, 27. julija, se bosta spet srečala. Prav v Parizu. Takrat pa bosta natopala oba.

Gallopin bo, če bo vse potekalo po pričakovanjih, zaključil zahtevno tritedensko dirko. Marionova pa bo s klubskimi kolegicami nastopila na premierni ženski krožni preizkušnji po Elizejskih poljanah. In takoj po Gallopinovem uspehu je na youtubu takoj pristal zanimiv video, ki si ga lahko ogledate v nadaljevanju.

 

 

Značke: Dirka po Franciji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ