Kolesarski prtljažnik TrunkMonkey enostavno napihnemo in uporabimo

Kolesarski prtljažnik TrunkMonkey enostavno napihnemo in uporabimo
20.08.2015 AVTOR: Matej Zalar
Prtljažnik, namenjen za vse vrste koles, lahko enostavno zložimo v velikost spalne vreče in prenašamo s seboj, nato pa namestimo na vse modele avtomobilov.
Namenjen je predvsem kolesarjem, ki prtljažnik uporabljajo večkrat, ali pa želijo biti vedno pripravljeni na to, da lahko kolo naložijo na avto. TrunkMonkey se zloži na velikost spalne vreče, z najlonskimi trakovi pa ga z lahkoto pritrdimo pod sedež kolesa.

V primeru tehnične okvare, slabega vremena ali kakšne druge nevšečnosti tako ni potrebno čakati, da nas pobere znanec s prtljažnikom, temveč lahko ustavimo katerikoli mimoidoči avto, ki bo s TrunkMonkeyem naložil tudi naše kolo.

Če ga ne prenašate sabo s kolesom, pa ga lahko brez težav shranite v prtljažnik vašega avta in ga imate tako vedno pri roki, hkrati pa na avtu ne ostane, ko ga ne potrebujemo. Za nameček se prtljažnik pritrdi na zadnji del avtomobila, kjer je kolo veliko bolj varno pred vetrom kot na strehi.

uploaded


Izdelan je iz najlonskih vlaken, zunanji del pa je okrepljen s kevlarjem in karbonom, ki odbija vse morebitne sile in udarce. Sredina je narejena iz polivnila in je napihljiva, v praksi pa deluje kot nekakšen rešilni jopič za kolo. Zloži se v etui, ki ima priloženo tudi pumpo za napihovanje TrunkMonkeya. Cel set tehta 2,7 kilograma, če želite težo še zmanjšati, pa lahko pump pustite doma.

TrunkMonkey ni rešitev za vse, nekatere ne moti stacionarni prtljažnik, ki je vedno nameščen na streho ali kljuko avtomobila, je pa napihljiva različica tudi precej cenejša od ostalih. Z donacijo v višini 100 dolarjev na Kickstarterju bo TrunkMonkey vaš, v redni prodaji pa bo izdelek stal še 50 dolarjev več. Naročite ga lahko na njihovi spletni strani.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ