Kolumbijca tatovi napadli med treningom

Kolumbijca tatovi napadli med treningom
02.01.2015 AVTOR: D. Z.
Zgodilo se je v Kolumbiji. O podobnem incidentu smo že pisali, ko so pred dvema letoma napadli Joseja Serpo. Zdaj je bil žrtev Darwin Atapuma.

Kolesar moštva BMC Darwin Atapuma je v domači Kolumbiji doživel neprijetno izkušnjo. Med enim izmed pripravljalnih treningov na sezono 2015 sta ga napadla dva tatova, ki sta od njega zahtevala, da jima izroči kolo. Atapuma se je očitno uprl in tako sta ga z nožem porezala po levi roki in zapestju. Trenutno okreva doma v Tuquerresu.

»To je bil stresen dogodek in vesel sem, da ju je policija že ujela, « naj bi Atapuma povedal zdravniku ekipe BMC Maxu Testi. Atapuma bo nekaj časa nosil opornico, ki ga bo tako za deset dni oddaljila od treninga na cesti. V tem času naj bi treniral na trenažerju. Vseeno bo še nekaj časa doma, preden se vrne v Evropo, ko se bo v Španiji preostalim klubskim kolegom pridružil na skupnih pripravah.

»Darwin se dobro počuti, vendar je nekoliko razočaran, saj so priprave potekale po pričakovanjih. Dan pred napadom je opravil kar peturni trening z gorskim kolesom, « je dejal prej omenjeni Testa. Zaradi poškodbe se bo tudi nekoliko spremenil program Darwina Atapume, ki je znanec tudi že z dirke po Sloveniji, ko je nastopal za ekipo Colombia. Kakšen bo zdaj program 26-letnega Kolumbijca, ki bi moral z dirkanjem začeti na dirki po Mediteranu, še ni jasno.

Značke: Dirka po Sloveniji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ