Konec februarja vas na Zwiftu čaka tridnevni izziv Rapha Rising

Konec februarja vas na Zwiftu čaka tridnevni izziv Rapha Rising
10.02.2022 AVTOR: N. Gr., foto: Rapha

Zwift in Rapha že od začetka koronavirusa sodelujeta v različnih akcijah, naslednjo akcijo načrtujejo med 25. in 27. februarjem, ko boste morali v treh dneh premagati več kot 3000 višinskih metrov na treh virtualnih vzponih.

Na Zwiftu je sezona kolesarjenja v polnem zamahu, čeprav se temperature zunaj počasi bližajo sprejemljivim tudi za rekreativne kolesarje. Glede na vremensko napoved zima še ni rekla zadnje besede, zato lahko svoj zimski preizkus forme opravite tudi s tridnevnim izzivom na Zwiftu med 25. in 27. februarjem, ki vas bo popeljal v višave.

Vsak dan boste morali premagati enega od ikoničnih virtualnih vzponov, skupno se bo nabralo več kot 3000 višinskih metrov, kar na trenažerju res ni mačji kašelj. Prvi dan bo na sporedu kratko »ogrevanje« na makadamih Watopie in nato vzpon na Alpe du Zwift, ki je seveda inspiracijo dobil v Alpe d’Huezu, tudi v virtualnem svetu pa kolesarje čaka obilica serpentin in skupno 1045 višinskih metrov.

Drugi dan vzpon do Chalet Reynarda

Drugi dan je na sporedu vzpon La Reine ali Kraljica, ki vas bo popeljal po alternativni proti Mont Ventouxu in se končal pri Chalet Reynardu, skupno vas čaka 1181 višinskih metrov. Zadnji dan izziva pa bo pred vami še 28 kilometrov dolga proga Climbers Gambit v Watopii, na kateri se boste naprej povzpeli na vzpon Titans Grove, po spustu pa se bo tridnevni izziv zaključil z vzponom na Epic KOM Reverse.

Skupno vas v treh dneh torej čaka več kot 3000 višinskih metrov. Za vzpodbudo tekmovalcem bodo vsi, ki se bodo izziva udeležili prvi dan, prejeli virtualno Rapha kapo, drugi dan nogavice, tretji dan pa še virtualni Rapha dres, posebej narejen za ta izziv, ki bo ostal v vaši virtualni omari na Zwiftu.

Spodbude za udeležbo pa ponujajo tudi z darilnimi voucherji v resničnem svetu, vsi, ki bodo končali vse tri izzive, bodo vključeni v žreb za Raphine darilne bone.

Na dogodek se lahko prijavite od 18. februarja dalje.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ