Konec za Chrisa Hornerja?

Konec za Chrisa Hornerja?
30.10.2015 AVTOR: D. Z.
Chris Horner do zdaj še ni našel novega delodajalca za sezono 2016. Ali to pomeni, da bo Američan končal kariero? Menedžer zanika pisanje medijev.

Chris Horner ima že 44 let. Leta 2013 je kot najstarejši kolesar dobil tritedensko dirko po Španiji. Od takrat pa ni več blestel. Tudi zmage na španski Vuelti zaradi zdravstvenih težav ni mogel braniti. Kljub temu, da je takrat dobil Vuelto, pa ni mogel dobiti ekipe za naslednjo sezono. Pri Treku mu pogodbe niso podaljšali, potem pa so ga vzeli v Lampre Merido.

S to ekipo je nastopil tudi na dirki po Sloveniji, lani pa se je moral vrniti v ZDA, v kontinentalno ekipo. V Airgas Safewayju pa se ni posebno izkazal. Ekipa pa tudi ni prejela posebnih povabil na najpomembnejše ameriške dirke. Pri časopisu L'Equipe so zapisali, da je tudi njegov mendžer Baden Cooke Hornerju svetoval, naj konča kariero.

A je Cooke kasneje to zanikal in poudaril, da so pri časopisu objavili številne laži: "Z Airgas Safewayjem se še vedno pogovarjamo. V resnici se še z nikomer nisem pogovarjal o tem, kaj bo Chris počel naslednje leto." Dodal je še, da se pogajajo že več kot en mesec, vendar Horner še vedno ni podpisal pogodbe.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ