Koren in Mohorič v črno-zelenem dresu

Koren in Mohorič v črno-zelenem dresu
08.01.2015 AVTOR: D. Z.
V New Yorku so predstavili ekipo in drese moštva Cannondale Garmin. Prevladuje črna barva. Oblačila izdeluje Castelli.

Dolgo se je ugibalo, za kakšne drese se bodo v ekipi, ki je nastala iz dveh (Cannondale in Garmin) odločili. In pri moštvu so skrivnost uspeli ohraniti vse do predstavitve. Veliko je bilo govoric, zdaj pa je uradno. Na dresu prevladuje črna barva z odtenki zelene, ki predstavlja glavnega sponzorja – prvo ime je tako Cannondale.

»Leto 2015 po letu 2011, ko smo začeli sodelovati s Slipstreamom, Castelliju predstavlja velik korak naprej pri oblekah za profesionalne kolesarje. Osredotočili smo se na to, da pri kratkem dresu izboljšamo udobje in aerodinamiko. Tako smo poskrbeli, da imajo naši športniki prednost pred konkurenco v vseh vremenskih razmerah, « je med drugim dejal predstavnik Castellija in nekdanji kolesar Andrea Peron.

Letos bomo v karavani World Tour videvali kar lepo število črnih dresov. Tudi Luka Mezgec bo nosil črn dres. Omenimo še vsaj moštvi Sky in Trek. Kolesa, ki jih bodo kolesarji moštva Cannondale Garmin vozili, bodo seveda Cannondale, barve bodo podobne lanskim moštva Cannondale. Sicer pa bodo na cestnih dirkah kolesarji uporabljali dva modela. SuperSix Hi-Mod in Synapse Hi-Mod. Potem je tu še Slice RS za kronometer.

TEAM CANNONDALE GARMIN: Kristijan Koren, Matej Mohorič, Janier Alexis Acevedo, Jack Bauer, Alberto Bettiol, Nathan Brown, Andre Cardoso, Thomas Danielson, Joe Dombrowski, Davide Formolo, Nathan Haas, Ryder Hesjedal, Alex Howes, Edward King, Benjamin King, Sebastian Langeveld, Alan Marangoni, Daniel Martin, Moreno Moser, Ramunas Navardauskas, Lasse Norman Hansen, Kristoffer Skjerping, Tom Jelte Slagter, Andrew Talansky, Dylan Van Baarle, Davide Villella in Ruben Zepuntke.

Spot s prvih, spoznavnih priprav moštva Cannondale Garmin
 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ