Korošec, Jerman, Tratnik in Pogačar pokažejo nove barve

Korošec, Jerman, Tratnik in Pogačar pokažejo nove barve
01.01.2019 AVTOR: DZ

Novo leto, stare pogodbe so potekle, zdaj veljajo nove pogodbe in za mnoge kolesarje to pomeni, da lahko (končno) objavijo fotografije v novih dresih.

Kolesarji z ekipami podpišejo 12-mesečne pogodbe, tako da so te veljavne do konca decembra, pa čeprav je za nekatere že prej jasno, da bodo z novo sezono zamenjali moštva. In tako smo že vajeni, da na začetku leta poročamo o kolesarjih, kin a družabnih omrežjih pokažejo nove drese. Letos je tudi kar nekaj Slovencev zamenjalo moštva. In tako lahko zdaj poročamo o treh štirih kolesarjih, ki so že objavili fotografije, na katerih pozirajo v novih dresih. To je Žiga Jerman, ki odhaja v kontinentalno različico sicer World Tour ekipe Groupama FDJ.

Jan Tratnik je iz ekipe CCC Sprandi Polkowice – ta ekipa je prevzela razpadlo ekipo BMC in je tako prestopila v World Tour – prestopil v Bahrain Merido. Tu je še Rok Korošec, ki je iz avstrijske ekipe odšel v ekipo Ljubljana Gusto Santic. Lani se je ta še imenovala Ljubljana Gusto Xaurum, letos je Santic prevzel vlogo tretjega sponzorja. In potem izpostavljamo še lani izjemno uspešnega prav v dresu prej omenjenega moštva. To je seveda Tadej Pogačar, ki je kot član moštva Ljubljana Gusto Xaurum osvojil četrto mesto na dirki po Sloveniji in bil tam obenem tudi najboljši med mladimi. Kasneje kot član reprezentance dobil najprestižnejšo dirko med mladimi kolesarji – Tour de l’Avenir. Zdaj je postal član mošta UAE Team Emirates in tako pozira v belem dresu te ekipe.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ