Krepko spremenjeni v novo sezono

Krepko spremenjeni v novo sezono
15.12.2018 AVTOR: DZ, vir: Sunweb

Pri moštu Sunweb so predstavili nove drese. Ti ne bodo več črni z belimi črtami, ampak rdeči z belimi črtami.

Pri Sunwebu so pred sezono 2019 doživeli eno veliko spremembo. Do letos so kolesarji uporabljali kolesa Giant, od naslednje sezone naprej pa bodo vozili na kolesih Cervelo. Prišlo je tudi do zamenjave prizvajalca dresov. Do zdaj so jim drese izdelovali pri Etxeondu, od naslednjega leta naprej pa jih bodo pri švedskem Craftu. Tudi čelade bodo zdaj Lazer, in ne več Giant. V Nemčiji registrirana ekipa bo zdaj v glavnini prepoznavna po rdeči, in ne več po črni barvi dresov.

Gre za bolj prepoznavno barvo glavnega sponzorja, torej Sunweba. Napis Sunweb se v beli barvi pojavi na sprednji in zadnji strani dresa, pa na ramenih, logotip S pa še na rokavih. Po napisom Sunweb je s črnimi črkami še Cervelo. Viden je tudi ključnik Creatingmemories. Ostajata pa dve že poznani beli črti. Rdeča barva se postopoma prelije v črno in hlačke so povsem črne. Na straneh je napis Sunweb, na koncu hlačk pa še Samsung in Cervelo. Glavni zvezdnik ekipe je brez dvoma Tom Dumoulin, mojster za etapne dirke. Na enodnevnih dirkah bodo veliko pričakovali od Michaela Matthewsa.

Sunweb 2019: Tom Dumoulin, Michael Matthews, Soren Kragh Andersen, Asbjorn Kragh Andersen, Nikias Arndt, Jan Bakelants, Cees Bol, Roy Curvers, Johannes Frohlinger, Chad Haga, Chris Hamilton, Jai Hindley, Marc Hirschi, Lennard Kamna, Max Kanter, Wilco Kelderman, Joris Nieuwenhuis, Sam Oomen, Casper Pedersen, Robert Power, Nicolas Roche, Michael Storer, Martijn Tusveld, Louis Vervaeke in Max Walscheid.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ