Kristijan Koren razkriva: Dres mi je zelo všeč

Kristijan Koren razkriva: Dres mi je zelo všeč
14.01.2016 AVTOR: D. Z.
Kristijan Koren se v teh dneh mudi v Gironi. Del ekipe je tam na pripravah, obenem je sam opravil tudi obvezno fotografiranje.
"Glede na vreme je res koristno, da tukaj opravljamo bolj ali manj dolge treninge in tako izkoristimo te razmere," je najprej dejal Kristijan Koren. O tem, da je ravno pred odhodom na priprave v Girono zbolel smo že pisali. Imel je namreč angino. Zdaj pa je zgolj z delom ekipe na pripravah, saj so nekateri že odpotovali v Avstralijo, medtem ko so Američani ostali doma.

"V bistvu ni nič posebnega. Vse poteka po pričakovanjih. Priprave so pač podobne kot vsako leto," je še dejal Koren. Ena sprememba pa je vendarle bila. Primorec, ki vozi za Cannondale je namreč kar v Gironi opravil obvezno fotografiranje v novem dresu, na katerem ne zasledimo več napisa Garmin. Tako se bo ekipa spet imenovala samo Cannondale:

"Nekateri so to slikanje opravili že v Aspnu, mene pa tam ni bilo, tako da je to prišlo zdaj na vrsto. Garmin ostaja kot sponzor, vendar zgolj manjši. Zdaj prevladuje Cannondale." In, kaj Koren meni o dresu? Ta je zelen, hlače pa črne: "Dres mi je zelo lep. Zelena prevladuje, kar mi je res všeč." Spominmo. Koren bo letos imel krepko spremenjen program dirk, saj bo namesto na dirki po Franciji nastopil na italijanskem Giru. Tudi pot do tja bo povsem drugačna, saj se bo odpovedal tudi enodnevnim belgijskim klasikam.
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ