Kristijan Koren razkriva: Za rojstni dan dobil prvo kolo in novo kolo

Kristijan Koren razkriva: Za rojstni dan dobil prvo kolo in novo kolo
03.12.2015 AVTOR: D. Z.
Kristijan Koren je vsekakor prejel zanimivi rojstnodnevni darili. Kar dve kolesi. Tisto za spomin na "stare čase" in tisto za sezono 2016.
Na dveh fotografijah si lahko ogledate dve kolesi. Na Wilierju je Kristijan Koren začel kariero, na Cannondalu pa jo bo v sezoni 2016 nadaljeval. "Cannondala sem dobil prav na moj 29 rojstni dan, ki sem ga praznoval 25. novembra. Takrat je prispel paket. Model je Supersix Evo. Taka kolesa smo uporabljali že na Touru. Zdaj imam nov okvir tudi za treninge," je razkril Kristijan Koren.

A za rojstni dan je dobil še prav posebno darilo: "To kolo pa mi je za rojstni dan 'zrihtal' brat. Enkrat me je ob nedeljskem kosilu prešinila misel, kam smo prodali moje prvo kolo. Pri tem pa je ostalo. Brat pa ga je očitno poiskal in mi ga podaril za rojstni dan."

Ostane pa še ena tema, ki je dvignila veliko prahu. Uporaba disk zavor v cestnem kolesarstvu. Mednarodna kolesarska zveza je odobrila uporabo takih zavor. "Sam še nisem imel priložnosti preizkusiti tega. Smo pa že seznanjeni s tem, da bomo disk zavore vozili in testirali na prvih pripravah januarja na Majorki," je še zaključil Koren.
Značke: Dirka po Franciji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ