Krog na SP v Leuvnu lahko preizkusite tudi na RGT Cyclingu

Krog na SP v Leuvnu lahko preizkusite tudi na RGT Cyclingu
24.09.2021 AVTOR: N. Gr., foto: RGT Cycling

Virtualni svet za kolesarjenje na trenažerju v okolju RGT Cylinga je dobil novo nadgradnjo, v sodelovanju s prireditelji svetovnega prvenstva zdaj lahko brezplačno preizkusite zaključni krog cestne dirke v Leuvnu.

V teh dneh se bodo na krogih v Leuvnu delila odličja na cestnih dirkah na svetovnem prvenstvu. V slabih 15 kilometrih proge kolesarji prevozijo kar 22 ovinkov, kopico »špičk«, hitre spuste in zahtevne zavoje, nekaj predaha je na voljo šele na obvoznici v drugem delu kroga.

Zdaj vam RGT Cycling brezplačno ponuja, da na njihovi platformi preizkusite krog v Leuvnu kar iz vaše dnevne sobe, potrebujete le trenažer, ki omogoča elektronsko povezovanje. Pri RGT Cyclingu zagotavljajo, da gre za njihov najboljši virtualni svet doslej, poleg detajlov na trasi so čim bolj resnično povzeli kar 2500 stavb, tudi nekaj največjih znamenitosti v Leuvnu, med drugim tudi pivovarno Stelle Artois, mestno hišo in znani stari trg v Leuvnu.

Na trasi lahko premagate vzpone Keizersberg, Decouxlaan, Wijnpers in Sint-Antoniusberg, na krogu pa je 136 metrov višinske razlike po podatkih RGT Cyclinga.

Če boste krog v Leuvnu premagali do nedelje zvečer, torej v času, ko poteka svetovno prvenstvo, se potegujete tudi za nagrade, ki jih podarja Wahoo.

Značke: Svetovno prvenstvo
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ