KZS: Matej Mohorič prihaja v Izolo, morda tudi Grega Bole

KZS: Matej Mohorič prihaja v Izolo, morda tudi Grega Bole
07.02.2015 AVTOR: D. Z.
Na VN Izole, ki bo 1. marca bo nastopil tudi Matej Mohorič. To so zdaj potrdili pri Kolesarski zvezi Slovenije. Vprašljiv še Grega Bole.

O dirki za VN Izole, ki bo na sporedu 1. marca smo že pisali. Gre za enodnevno dirko druge kategorije, ki bo na start privabila številna tuja moštva. Zaradi pomanjkanja takih dirk naj bi bilo zanimanje zelo veliko. Na startu bo tudi slovenska reprezentanca, ki naj bi bila sestavljena iz tistih kolesarjev, ki s svojimi moštvi ne bodo mogli nastopiti. Ker gre za dirko druge kategorije, na njej ne morejo nastopiti moštva z licenco World Tour. Zato pa lahko kolesarji iz teh moštev nastopijo za reprezentanco.

Kot nam je pred dnevi Matej Mohorič, ki se trenutno mudi na Majorki že sporočil, si na dirki želi nastopiti. Seveda je vse odvisno od kluba. A zdaj so iz Kolesarske zveze Slovenije sporočili: »Na dirki za VN Izole bo v reprezentančnem dresu za selekcijo Slovenije nastopil tudi Matej Mohorič, ki je danes dobil zeleno luč za nastop s strani vodstva klubske ekipe. « V teh dneh odlično formo kaže predvsem Grega Bole.

Nenazadnje je dirko po Dubaju, kjer je bila zares močna konkurenca, končal na odličnem sedmem mestu. Že prej se je tudi na zahtevni enodnevni dirki na Majorki uvrstil med prvo deseterico. Očitno pri KZS upajo, da bo v Izolo prišel tudi Bole, sicer član poljskega moštva CCC. »Željo po nastopu je izrazil tudi Grega Bole, ki pa še nima fiksnega razporeda dirk, « so še sporočili iz KZS.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ