KZS: Pogačar kolesar leta, Zveza v novi podobi

KZS: Pogačar kolesar leta, Zveza v novi podobi
18.12.2021 AVTOR: DZ, vir: Kolesarska zveza Slovenije / facebook

Kolesarska zveza Slovenije. Do številnih sprememb je prišlo letos. Zdaj tudi do spremembe logotipa. Razglasili so tudi najboljše kolesarje.

Kolesarska zveza Slovenije ima novega predsednika, zdaj pa še nov logotip. Obenem so prek facebooka predvajali prireditev Večer zvezd. Tudi tokrat je zaradi epidemije šlo za virtualno druženje, vsi najboljši pa so se oglasili prez Zooma.

Kolesar leta je pričakovano postal član UAE Team Emirates Tadej Pogačar. Kolesarka leta je znova postala Eugenia Bujak, sicer članice Ale BTC Ljubljana. Nagrade za posebne dosežke so prejeli: Primož Roglič, Matej Mohorič, nekdanji selektor Andrej Hauptman in nekdanji selektor mladincev Andrej Cimprič.

Selektor v amaterskem kolesarstvu Mitja Hernaus je prejel nagrado za doprinos. Gal Glivar je bil razglašen za mladega kolesarja, ki je najbolj napredoval, pri ženskah je to bila Nika Bobnar. Monika Hrastnik je spet postala najboljša gorska kolesarka, Vid Peršak pa najboljši gorski kolesar. Nagradi za življenjsko delo sta prejela Ljubo Skrt in Jože Majes.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ