KZS: Šilar koordinator za velodromsko kolesarstvo

KZS: Šilar koordinator za velodromsko kolesarstvo
13.12.2019 AVTOR: DZ, vir: Kolesarska zveza Slovenije

Kolesarska zveza Slovenije: Uroš Šilar je novi koordinator za velodromsko kolesar. Klubi že lahko rezervirajo želene termine za treninge na velodromu,"

"Z Zavodom za šport v Novem mestu se je Kolesarska zveza Slovenije (KZS) dogovorila glede uporabe velodroma (urnik, cene, drugi pogoji). Zato najprej vabim vse klube k oddaji želenih terminov."
Uroš Šilar


Enainštiridesetletni Šilar ni neznano ime v slovenskem kolesarstvu. "Z večino sem že sodeloval, za tiste, ki pa me še ne poznajo, pa želim povedati, da sem v kolesarstvo vključen od leta 1991. Devetnajst let sem tekmoval v cestnem kolesarstvu, moj matični klub pa je bil Sava Kranj. Kot trener kolesarstva II sem bil dve leti trener dečkov v Kranju, v zadnjih letih pa sodelujem pri organizaciji in koordinaciji kolesarskih dirk Po Sloveniji in Veliki nagradi Slovenske Istre ter državnih prvenstev na velodromu."

Šilarju motivacije za delo ne manjka. "Vse skupaj nas veseli velika pridobitev s pokritim velodromom, zato verjamem v projekt in želim, da takoj začnemo z aktivnostmi. Z Zavodom za šport v Novem mestu se je Kolesarska zveza Slovenije (KZS) dogovorila glede uporabe velodroma (urnik, cene, drugi pogoji). Zato najprej vabim vse klube k oddaji želenih terminov. Točne termine sporočim naknadno, vendar bodo vaši predlogi pomagali pri usklajevanju terminov z Zavodom."

Cenik za uro najema velodroma
150 evrov z DDV
110 evrov z DDV za slovenske kolesarke klube (člane KZS)
15 evrov subvencije KZS za začetni zagon, tako da je je 150 ur na voljo po ceni 95 evrov

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ