La Passione vstopa v svetovno serijo v partnerstvu z Movistarjem

La Passione vstopa v svetovno serijo v partnerstvu z Movistarjem
16.12.2021 AVTOR: N. Gr., foto: La Passione

Movistar ima novega proizvajalca dresov, v sezoni 2022 bodo nosili drese La Passione, enega najbolj zanimivih »novih« proizvajalcev kolesarskih oblačil, ki slovi po minimalističnih dizajnih. Izgled dresa je zelo prepričljiv.

Italijanska znamka kolesarskih oblačil La Passione se že nekaj let z velikimi koraki prebija proti vrhu kolesarske industrije, od konkurence pa se razlikujejo po tem, da lahko njihove v Italiji sešite drese kupite le v njihovi spletni trgovini. Glede tega še zdaleč niso edini, je pa bila njihova obljuba, da bodo šle marže končnih prodajalcev, ki jih v njihovi verigi ni, na račun nižjih cen izdelkov. In glede na konkurenco na trgu luksuznih kolesarskih dresov so svojo obljubo tudi držali.

La Passione vsako leto spreminja dizajn svojih dresov, bistvo pa ostaja enako – minimalistična zasnova, ki jo včasih dopolnjujejo asimetrične črte. Ta koncept so prenesli tudi na dres Movistarja, s katerim so letos začeli sodelovanje. Nastal je temnejši dres kot v minulih sezonah, z velikim modrim znakom M španskega telekomunikacijskega giganta na prsih in črtami, ki dopolnjujejo izgled.

Nov logotip znamke La Passione

Prvi odzivi so bili izvrstni, dres je stilsko dovršen in bo brez dvoma eden lepših v pelotonu, je pa po drugi strani tudi res, da temno modra barva v pelotonu ne bo izstopala. Podrobnejši opazovalci in ljubitelji znamke La Passione lahko na dresu opazite tudi novost znamke – logotip P., ki ga bodo letos dodali vsem dresom v svojih kolekcijah.

Italijansko podjetje je že letos začelo precej agresivno oglaševalsko kampanjo, tudi s Tomom Boonenom, zdaj pa so naredili korak naprej in stopili med velikane, v svetovno serijo. Če bo servisiranje ekipe prevelik zalogaj, bomo najbrž videli zelo kmalu, kar nekaj manjših znamk se je pri podobnih poizkusih že opeklo.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ