Lance Armstrong izzvan na triatlon

Lance Armstrong izzvan na triatlon
04.12.2013 AVTOR: D. Z.
Se morda obeta triatlon, na katerem bo nastopil tudi Lance Armstrong? Na dvoboj ga izziva avstralska zvezda triatlona Chris McCormack.

Armstrong ne sme tekmovati
Lance Armstrong na tekmovanjih, ki potekajo pod okriljem Svetovne protidopinške agencije ne sme več nastopati.

Zaradi dopinške afere in razkritja, da si je do zmag na dirki po Franciji pomagal z nedovoljenimi sredstvi, je namreč dobil dosmrtno prepoved nastopanja.

Prav poseben dvoboj
A morda se obeta prav poseben dvoboj. Dvakratni svetovni prvak v Ironmanu Chris McCormack je Armstronga namreč pozval na prav posebno tekmo.

»Dirkal bom proti tebi. Sploh me ne zanima, če ne bo nagrad, pohval. Tudi, če ne bo nikogar okrog. Hočem tekmovati proti tebi. Tekmujva. Kot dva stara kolega. Brez izgovorov, « je besede v intervjuju za revijo Triathlete 40-letni Avstralec namenil Lanceu Armstrongu.

"Če si resen, pokliči"
»Lance je naredil nekaj groznih stvari, a s športnega vidika tudi nekaj neverjetnih. A še vedno je tekmovalec in taki so me vedno navduševali, « je še pojasnil McCormack, ki ga navijači poznajo tudi pod vzdevkom Macca.

»Lance je ostra osebnost in rad bi ga zlomil, « je še zaključil Macca. Dve leti starejšemu Armstrongu je Avstralec pisal tudi na twitterju, Armstrong pa mu je odgovoril: »Hej. Če misliš resno, me pokliči. Pogovoriva se. «

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ