Lance Armstrong: Morda so to Rogličeva leta (VIDEO)

Lance Armstrong: Morda so to Rogličeva leta (VIDEO)
08.11.2018 AVTOR: DZ,vir: stages

Lance Armstrong je takoj po predstavitvi trase dirke po Franciji v podcastu med drugim omenjal tudi Primoža Rogliča, kot resnega kandidata za vrh na Touru 2019.

Lance Armstrong je v skoraj eno uro trajajočem podcastu povedal, da nad traso naslednje dirke po Franciji ni navdušen, in da ni tako spektakularna, kot so organizatorji napovedovali. Predvsem je izpostavil zgolj 27 kilometrov dolgo vožnjo na čas. Obenem je dodal, da naj ne bomo presenečeni, če bomo lahko spremljali tradicionalno prevlado moštva Sky. Vmes pa je izpostavil tudi ime Primož Roglič.

“Občutek imam, nekaj mi pravi, da bo Primož Roglič ključni igralec tukaj. Morda so to njegova leta. Prihaja v tisti del kariere, ko športniki naredijo velik napredek v kratkem času,” je pojasnil Armstrong, sedemkratni zmagovalec Toura, ki so mu te zmage kasneje odvzeli: “V enem letu lahko taki ljudje postanejo povsem drugačni kolesarji. Zakaj bi to bilo še bolj verjetno? V ta šport je prišel pozno, medtem ko smo s kolesarstvom vsi začeli zelo mladi in napredovali postopoma.”

Značke: Dirka po Franciji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ