Le Col se z Boro Hansgrohe vrača v svetovno serijo

Le Col se z Boro Hansgrohe vrača v svetovno serijo
30.12.2021 AVTOR: N. Gr., foto: Le Col

Po letu premora, ko niso bili prisotni na najvišji ravni, se proizvajalec dresov Le Col vrača v World Tour. V naslednji sezoni bo njihove drese nosila Bora Hansgrohe, najbolj opazen detajl pa je rdeč kvadrat na spodnjem delu majice.

Britanski proizvajalec opreme Le Col je vstopil v svetovno serijo z Bahrainom, a ko so se njihove vezi z McLarnom pretrgale, je sodelovanje z ekipo prekinil tudi Le Col. Lani tako Britancev ni bilo na najvišji ravni, so pa skupaj z McLarnom naredili Project Aero, cilj pa je bil jasen - ustvariti najbolj aerodinamične drese na tržišču.

Po letu dni razvoja so bili odločeni, da se še enkrat preizkusijo v svetovni seriji, idealna priložnost pa se jim je ponudila, ko je Sportful šel skupaj s Petrom Saganom k ekipi Total Energies, pri Bori pa je zazevala praznina.

Glavna novost je rdeča barva

Le Col je skupaj z Nemci zasnoval podoben dizajn dresa kot lani, še vedno prevladuje temno zelena barva, v oči pa bode rdeč kvadrat na spodnjem desnem delu majice, ki je prevladujoči detajl novega dizajna Bore Hansgrohe.

»V zadnjem letu je celotna ekipa Le Cola vložila ogromno časa in truda v sodelovanje z Boro Hansgrohe in razvoj dresov za njih. Veseli smo, da lahko sodelujemo s tako dobro ekipo in veselim se, da bomo naše drese spet lahko ponudili najboljšim kolesarjem sveta,« pravi ustanovitelj Le Cola Yanto Barker.

Prejšnja epizoda v svetovni seriji je močno pripomogla k prepoznavnosti znamke Le Col, cilj tokratne z Boro Hansgrohe pa je, da se uveljavijo na samem vrhu med proizvajalci kolesarskih oblačil.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ