Lepot(ic)e dirke po Italiji (video in foto)

Lepot(ic)e dirke po Italiji (video in foto)
07.05.2013 AVTOR: D. Z.
Organizatorji dirke po Italiji za promocijo skrbijo na različnih področjih in tudi z objavo prav posebnega spota, z naslovom "Lepotice dirke po Italiji".

Kaj si lahko v tem posnetku ogledate? Dame, ki so del kolesarske karavane in ki, tako pravijo organizatorji, tudi dajo svoj pečat celotni podobni »rožnate dirke «.

»Dirka po Italiji. Natežja dirka na svetu z najlepšimi puncami na svetu. Misice, ki podeljujejo nagrade zmagovalcem in glavna oseba, ki na startu vsake etape spremlja Pokal neskončnosti. Punce v oglaševalski karavani, navijačice. To je tisto, kar dela dirko po Italiji tako posebno, « so v enem izmed oglaševalskih spotov zapisali organizatorji italijanskega Gira.

»Italijanska dekleta? Poročen moški sem,« v spotu, ki si ga lahko ogledate v nadaljevanju z nasmeškom na ustih pove Samuel Sanchez, kapetan Euskaltel Euskadija, ki je še dodal: »Misice na odru so neverjetne. Lepe, visoke.«

Do besede sta prišla tudi Joaquim Rodriguez in Alessandro Ballan. Kot zadnji pa je v spotu nastopil aktualni zmagovalec dirke po Italiji Ryder Hesjedal, ki je dodal: »Moralo bi jih biti več.« Organizatorji so še sporočili, da bo letošnji Giro predstavljala Alessia Ventura.

Prispevek o "Lepoticah dirke po Italiji
 

Značke: Cestno, Dirka po Italiji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ