L'Etape Slovenia pridruži se nagradnemu izzivu na Stravi

L'Etape Slovenia pridruži se nagradnemu izzivu na Stravi
22.04.2024 AVTOR: Oglasno sporočilo

V času trajanja izziva prekolesari 50 ali 100 kilometrov in se poteguj za nagrade iz kolesarske kolekcije L'Etape Slovenia by Tour de France!

Spodbujamo kolesarske priprave in vas vabimo, če še niste, da svoje podvige delite z nami v brezplačnem klubu I feel Slovenia L'Etape Slovenia by Tour de France v aplikaciji STRAVA. Tu se se navidezno družimo in spodbujamo. Objavljamo prvi nagradni klubski izziv, ki bo trajal od 20. 4. do vključno 5. 5. 2024. Z žrebom bomo podelili 27 nagrad iz kolesarske kolekcije L'Etape Slovenia 2024. Torej: čim prej se nam pridruži v klubu na Stravi in – akcija!

Izziv po tvoji meri: 50 km ali 100 km?
Prevozi 50 km ali 100 km z enim kolesarjenjem po katerikoli trasi v času trajanja izziva: 20. 4.–5. 5. 2024. S tem izpolniš kondicijski del izziva, kakovostni trening ali panoramsko vožnjo v odlični družbi svojih prijateljev. Traso si izbereš sam, dovoljeno je kolesarjenje s kakršnim koli kolesom, tudi e-kolesom. Spodbujamo kolesarjenje na prostem, če pa raje kolesarite na trenažerjih, vam tega ne omejujemo, saj tudi tako lahko sodelujete.

Prijava na nagradni izziv

Za vključitev v nagradni žreb moraš:
1. biti član brezplačnega kluba I feel Slovenia L'Etape Slovenia by Tour de France na Stravi.

2. Izpolniti prijavnico na L'Etape Slovenia kolesarski izziv, v katero dodaš tudi povezavo do tvoje aktivnosti na Stravi.

3.Se strinjati s pravili sodelovanja.v nagradnem izzivu.

Nagrade – kar 27 jih bomo podelili z žrebom


Vse, ki boste v času trajanja izziva uspešno oddali prijavnico z izpolnjenimi pogoji (ste član kluba L'Etape Slovenia na STRAVI, ste prevozili 50 oz. 100 km z enim kolesarjenje in izpolnili prijavnico), bomo vključili v nagradni žreb in podelili:

- 2 x zgornji del kolesarskega dresa L'Etape Slovenia 2024
- 5 x T-shirt L'Etape Slovenia
- 10 x kolesarske nogavice L'Etape Slovenia
- 10 x bidon L'Etape Slovenia.


Objavi in deli s člani svojo priljubljeno traso

Zelo veseli bomo tvoje objave (post) v klubu na Stravi, saj je to odlična motivacija in hkrati lahko zelo dober namig za izbor trase. Seveda vabljeni k deljenju objav tudi na drugih družbenih profilih, označite nas #LetapeSlovenia.

Kolesarimo skupaj, vsak na svojem terenu. Kudos!

Značke: Cestno
Ključne besede:
LEtape
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ