Livigno za začetek nadaljevanja pred VN Kranja

Livigno za začetek nadaljevanja pred VN Kranja
13.07.2020 AVTOR: DZ, vir: Adria Mobil

Kolesarji Adrie Mobila se mudijo na višinskih pripravah v Livignu. Seveda gre za priprave pred nadaljevanjem sezone 2020.

Kolesarji se pred nadaljevanjem sezone mudijo na višinskih pripravah. Tako člani tistih največjih ekip, kot tudi mnogi drugi, saj trenirajo v upanju, da se bo sezona vendarle zares tudi nadaljevala. Med temi so tudi člani Adrie Mobila. Družbo jim v teh dneh dela tudi Luka Mezgec.

Sicer pa so vsi v Livignu, ki leži na 1800 metrih nadmorske višine. Sezona pa se kljub vsemu za Adrio Mobil ne bo nadaljevala po sprva predvidenem programu. "Tekmovalni program se je nekoliko spremenil, sprva bi morala ekipa Adrie Mobil nastopiti na močni romunski dirki Sibiu Tour, a se je vodstvo ekipe zaradi negotovih razmer glede koronavirusa odločilo, da se na dolgo pot v Romunijo ne poda," so iz novomeške ekipe sporočili v izjavi za javnost:

"Namesto tega je sprinterski del ekipe, kjer večino rezultatskega bremena nosita Marko Kump in Gašper Katrašnik, odšel na višinske priprave v Livigno, kjer trenirajo skupaj z Luko Mezgecem, ki se prav tako pripravlja na konec tekmovalnega premora." Prva dirka bo tako VN Kranja konec meseca. Odlično pa želijo nastopiti tudi na dirki po Češki, kjer bo konkurenca nadvse močna. "V Livignu je del ekipe – Aljaž Omrzel, Žiga Horvat, Gorazd in David Per, Gašper Katrašnik in Marko Kump, tam imajo odlične razmere za treniranje," je dejal Branko Filip.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ