Ljubljanska članska ekipa predstavila drese in sponzorje

Ljubljanska članska ekipa predstavila drese in sponzorje
02.01.2019 AVTOR: DZ, vir: LGS / facebook

Ljubljana Gusto Santic. Tako se bo v sezoni 2019 imenovala članska kontinentalna ekipa, ki je izgubila tri najuspešnejše kolesarje v pretekli sezoni.

Lani smo ekipo prepoznali pod imenom Ljubljana Gusto Xaurum. Kolesarji pa so bili lani nadvse uspešni. Blestel je predvsem Tadej Pogačar, ki je izjemne uspehe dosegal tako v dresu ekipe, kot v reprezentančnem dresu. O njegovih uspehih smo že pisali, kot tudi to, da je letos postal član World Tour moštva UAE Team Emirates. Tudi Žiga Jerman je odšel v tujino. V francosko kontinentalno ekipo, sicer podružnico World Tour ekipe Groupama FDJ.

Izidor Penko pa je kariero končal. Tomaž Poljanec, ki vodi člansko ekipo in je tudi pripeljal nekaj sponzorjev iz tujine, je ekipo okrepil z nekaterimi tujci, vendar pa ta vsekakor ni tako močna, kot lanska. Ekipo bodo letos sestavljali nova okrepitev Rok Korošec, pa Žiga Ručigaj, Matic Grošelj, Tilen Finkšt, Anže Skok, Luka Vrhovnik, Aljaž Prah, Timothy Guy, Benjamin Hill, Viktor Potočki, Peng Yuang Tang, Huang Wen Chung in Takeaki Amezawa.

Ekipa se bo, potem ko se je umaknil Xaurum, imenovala Ljubljana Gusto Santic. Gusto ekipo zalaga s kolesi, Santic pa z dresi. Na dresih – ti bodo zelo podobni lanskim – se vidi, da bo še nekaj novih sponzorjev. Med drugimi Bryton, NamedSport in Control Bike Tech (ta napis bo na zadnji strani hlač). Na hlačkah ostajta napisa Ljubljana in Gusto. Pridružil se jima bo še nekoliko manjši Bryton in seveda Santic. Glavni adur ekipe bo vsekakor Rok Korošec, ki se je vrnil iz Avstrije. Pri ekipi so vsem navijačem tudi voščili za praznike in novo leto. Kolesarji so voščila izrekli v različnih jezikih in tako je ekipa pokazala, kako mednarodna je.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ