Loka MTB Maraton 2015 v krogu ali dveh

Loka MTB Maraton 2015 v krogu ali dveh
03.09.2015 AVTOR: Švigelj Uroš
Športno društvo Utrip ponovno ponuja odlično označeno progo, razgibano, tehnično in kondicijsko zahtevno, ki bo izziv za vsakogar, tudi za Tanjo Žakelj, ki je že potrdila svojo udeležbo 12. septembra.


Maraton: 12. 9. 2015 ob  10.00
Dodatne informacije na www.mtbmaraton.si

Zelo aktivno Športno društvo Utrip iz Zminca, skupaj s Športno zvezo Škofja Loka tudi letos pripravlja dogodek za gorskokolesarske sladokusce. V soboto, 12. septembra 2015, vabijo v Zminec - primestno vasico srednjeveške lepotice Škofje Loke, na tretjo izvedbo Loka MTB Maratona.

Gorsko kolesarski maratoni so v Sloveniji prej izjema kot pravilo, saj take dogodke v koledarju kolesarskih prireditev lahko dobesedno naštejemo na prste ene roke fanta z žage. Primerni so tako za najbolj zahtevne kolesarje in tekmovalce, kot za vse, ki na kolesu iščejo le užitek zase.


Čakajo vas vzponi do naklona 24%, ki obilno začinijo maraton in spusti, ki so v primeru Loka MTB Maratona naravnost epski. Razgled na Sorško polje, srednjeveško lepotico Loko in Kamniško Savinjske Alpe zadošča, da se tekmovalci radi vračajo v vasico Zminec, ki jih vsako leto sprejme odprtih rok.

Odlična trasa vas bo po koncu notranjega 24 kilometrskega kroga odpeljala v cilj ali v drugi 24 km krog. Seveda ne bo primanjkovalo dobro založenih okrepčevalnic s srčnimi navijači ter prijetnega druženja in lokalne hrane v cilju.
 

V cilju bo vsak tekmovalec prejel eko medaljo, lahko bo opral svoje kolo, se okrepčal z odlično obaro z žganci ter se družil s prijatelji in novimi znanci. Utripovci bodo prav vsakemu tekmovalcu namenili tudi praktično nagrado v vrečki.

Značke: Gorsko, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ